Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Brandportal

Met de Brandportal heeft u één overzichtelijk ‘loket’ om uw eigen drukwerk te beheren en te bestellen. Na het inloggen met uw persoonlijke inlogcode kunt u interactief uw eigen drukwerk aanpassen en laten printen. Online, dus snel en effectief. Zo houdt u altijd het overzicht. En u heeft 24 uur per dag toegang tot de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

De Brandportal zorgt voor huisstijlbewaking met tekst en beeldwissels. De Ovimex Brandportal is kostenbesparend, makkelijk en snel. U personaliseert uw drukwerk binnen uw huisstijl. U heeft hiervoor geen grafische opleiding nodig, het systeem is uitermate gebruikersvriendelijk. Bovendien is het web-based en daardoor kunt u vanaf iedere werkplek inloggen, ook vanaf een laptop.

Drukwerk online maken en bestellen
Binnen de Ovimex Brandportal kunt u zelf snel en eenvoudig uw communicatiemiddelen maken en vervolgens bestellen. Al dan niet op basis van bestaande templates maakt u posters, flyers, brochures, visitekaartjes, et cetera. Ook uw standaard communicatiemiddelen, zoals briefpapier en enveloppen, kunt u zelf online vervaardigen en bestellen. Voordeel is de bewaking van uw huisstijl. Alle communicatiemiddelen die u samenstelt en laat produceren voldoen aan de eisen van de vastgelegde huisstijl.

Uw eigen leveranciers
Binnen het Ovimex Brandportal kunt u verschillende leveranciers toevoegen, zodat u uw opdrachten ook online en direct naar uw leveranciers kunt versturen. Dat werkt snel en efficiënt en u houdt eenvoudig het overzicht. Kijk voor een voorbeeld van het Brandportal van Countus eens bij ons portfolio.

Bel voor een demonstratie 0570-674 240.

U kunt ook de video van de Ovimex Brandportal bekijken.

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
« Terug