Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Beeldenbank

Al uw beeldmateriaal overzichtelijk op één, makkelijk toegankelijke plaats? Dat kan met de Ovimex Beeldenbank. Uw visuele materiaal wordt overzichtelijk gerangschikt door Ovimex voor u bewaard. De beelden die u wilt gebruiken voor uw communicatiemiddelen zijn met één muisklik opvraagbaar. Om het zoeken te vergemakkelijken worden er sleutelwoorden aan de beelden gekoppeld.

Breed toepasbaar
De beeldbank is geschikt voor alle soorten beeldmateriaal; ook voor PDF’s en grafische bestanden voor Photoshop, Illustrator, etc. Niet alleen images, maar ook audio- en videobestanden kunt u eenvoudig uploaden naar uw eigen beeldenbank. Direct toegankelijk om -naast traditioneel of digitaal drukwerk- te gebruiken via bijvoorbeeld POD, onze Advertentie applicatie, V-cards of Brand- en Dealerportal. En heeft u bestanden nodig voor specifieke toepassingen, dan kunt u ze in ieder gewenst formaat, zoals EPS, TIFF, JPEG, PDF, etcetera, snel en makkelijk downloaden. 

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
« Terug