Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Advertentie applicatie

Adverteert u regelmatig met wisselende advertenties? Ook daarvoor heeft Ovimex een flexibele oplossing. Binnen de Advertentie applicatie vindt u online de standaard templates voor uw advertentiemateriaal. Door op basis van het template te variëren met beeld en tekst kunt u zelf de advertentie aanpassen voor uw doelstelling en het medium waarvoor deze wordt ingezet. Desgewenst kunt u beeldmateriaal uploaden via onze FTP-server. Is uw advertentie gereed? Dan kunt u online of via FTP direct de bestelling plaatsen.

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
« Terug