Maatregelen en informatie Ovimex

Uiteraard proberen wij zo goed als mogelijk de genomen richtlijnen te volgen en wil je graag weten wat je van Ovimex kan verwachten en in hoeverre wij nog kunnen leveren. Hieronder zie je onze maatregelen en hoe wij jou de komende periode van dienst willen blijven zijn. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en zullen onderstaande informatie en maatregelen daar direct op aanpassen.

Ovimex blijft open en bereikbaar, wij draaien de komende periode in twee afzonderlijke ploegen. In verdere ondersteuning zal d.m.v. thuiswerken worden voorzien.

Onze voorraden zijn op peil en worden nog dagelijks aangevuld.Wij blijven dus ook produceren en de bestellingen dagelijks versturen.

Wij bezoeken geen klanten t/m 6 april en onze locatie zal deze periode gesloten blijven voor klanten. Deze datum schuift mee met de sluiting van de horeca en scholen. Toeleveranciers, monteurs en vervoersbedrijven zijn verplicht voor het betreden van kantoren en/of magazijn hun handen te desinfecteren en eventuele instructies van het personeel op te volgen.

Bezorging van post en pakketten
Het virus verspreidt zich gelukkig niet via pakjes, maar de bezorger zelf is wel extra alert op alle hygi├źnemaatregelen. Hij tekent voorlopig zelf voor zendingen waarvoor een handtekening vereist is. Dit doet de bezorger in het bijzijn van de ontvanger. Ook houden we een gepaste afstand (richtlijn 1,5 meter) en vermijden fysiek contact.

Team Ovimex wenst iedereen succes en sterkte in de komende periode.