Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Ovimex ISO9001 gecertificeerd

Bij Ovimex streven we naar kwaliteit in alle opzichten. Sinds januari 2012 is Ovimex officieel ISO9001 gecertificeerd; een prachtige stap in de richting van structurele kwaliteitsverhoging. Daarmee voldoet Ovimex aan de strengste eisen die gelden in de branche. De certificering is het tastbare bewijs dat we voldoen aan alle internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Het toepassen van de ISO 9001 norm draagt bij aan een transparante bedrijfsvoering waarin stelselmatig verbeterpunten worden geëvalueerd. Doordat we daarbij steeds alle processen doorlopen kunnen we onze bedrijfsvoering op alle niveaus optimaliseren. Het resultaat? Een transparante en efficiënte bedrijfsvoering die voor alle medewerkers consequent en overzichtelijk is. Een ontwikkeling die zich voor u vertaalt naar een hogere kwaliteit van onze producten en services. En een hogere klanttevredenheid!

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Roland Wolters
Bedrijfsleider

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 622 601 715
Delen |
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug