Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Ovimex behaalt ISO 14001 milieucertificering

Ovimex heeft het ISO 14001 certificaat behaald. Dit betekent dat Ovimex al haar activiteiten, die eventueel schade kunnen toebrengen aan het milieu, op een goede manier beheerst. Hierdoor wordt de mogelijke schade aan het milieu tot een minimum beperkt. Met het proces dat tot deze certificering heeft geleid is de basis gelegd voor een verdere verduurzaming van de bedrijfsactiviteiten in de komende jaren

Ovimex is een sociaal bedrijf en wil op een positieve manier bijdragen aan de maatschappij en haar leefomgeving. Met het behalen van het ISO 14001 certificaat geeft Ovimex aan dat het bewust omgaan met het milieu en de directe leefomgeving een vast en belangrijk onderdeel van het beleid is.

ISO 14001 stelt als eis dat de onderneming aantoonbaar aan alle wet- en regelgeving voldoet ten aanzien van gebruik en opslag van de gebruikte stoffen en dat er een plan voor calamiteiten en noodsituaties is opgesteld. Een milieu-aspectanalyse, Risico Inventarisatie & Evaluatie en plan van aanpak vormen de ‘kapstok’ voor deze norm.

Verplichte naleving van regels waarborgt dat op de werkvloer slechts de minimale hoeveelheid stoffen aanwezig is. ISO 14001 én het certificaat Duurzaam Produceren en Inkopen van Drukwerk, staan bij Ovimex sámen garant voor het naleven van de hoogst mogelijke milieu-eisen in de grafische industrie op dit moment

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roland Wolters, bedrijfsleider Ovimex.

Roland Wolters
Bedrijfsleider

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 622 601 715
Delen |
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug