Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Ovimex Brandportal: gebruiksvriendelijk en effectief

De brandportal wordt inmiddels door veel relaties van Ovimex effectief ingezet voor een breed scala aan van communicatie-uitingen.

Deze uiterst praktische online webtool, die zowel snel als gebruiksvriendelijk is, biedt alles dat u van een moderne brandportal mag verwachten. Nieuw is de laatste upgrade van de Ovimex Brandportal. Met meer mogelijkheden is de applicatie nu nóg eenvoudiger in gebruik. De tarieven voor de brandportal zullen geen belemmering voor u zijn, want vanaf slechts € 245,00 (excl. Btw) per maand bent u al online, en kunt u direct beginnen met kostenreductie op uw DTP- en/of Reclamebureaukosten.

Wilt u weten wat de Ovimex Brandportal voor u kan betekenen? Neem contact op met uw accountmanager of bezoek de www.ovimexbrandportal.nl

Delen |
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug