Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Archief Nieuws

Telefoonstoring

Door een stroomstoring is onze telefooncentrale buiten werking. Al onze medewerkers zijn bereikbaar via E-mail of de bekende telefoonnummers.

Onze excuses voor de mogelijke overlast. 

 
Ovimex ontvangt hoogste rating (gold) in duurzaamheid ranking EcoVadis

Deventer, 5 maart 2015 – Ovimex heeft de hoogste rating (Gold) gekregen in een duurzaamheidsonderzoek van EcoVadis.

Lees verder
 
Zo cool is digitaal drukken

Ovimex streeft naar innovatie en vernieuwing in haar producten. Ovimex heeft nu de primeur u te kunnen vertellen over haar nieuwe ontwikkeling op gebied van personalisatie, namelijk Mosaic personalisatie.

Lees verder
 
Nieuwe huisstijl Euromaster visitekaartjes, geen probleem voor Ovimex Brandportal.

Ovimex heeft afgelopen periode nieuwe visitekaartjes voor de medewerkers van Euromaster geproduceerd. Deze order is geheel uitgevoerd via de Brandportal. Een makkelijke, snelle maar kwalitatieve manier om uw drukwerk te realiseren.

Lees verder
 
Partner van Go Ahead Eagles

Al jaren is Ovimex partner van Go Ahead Eagles. Twee bedrijven die hun oorsprong hebben in Deventer.

Lees verder
 
Unieke tekstslinger op maat!

Traditionele slingers voor uw verjaardag.. We kennen ze allemaal. Maar wat denkt u van een door u ontworpen slinger voor uw DM campagne? Ovimex verteld u graag meer over de vele mogelijkheden die MaakUwSlinger.nl voor u biedt.

Lees verder
 
Proud to be an Eagle

Als partner van Go Ahead Eagles heeft Ovimex, met trots voor Deventer, het boek Proud to be an Eagle gedrukt en gebonden. Het boek, geschreven door Robert Pierik en Edith de Jong, is een eerbetoon aan de Deventerse voetbalclub. Het geeft vanuit meerdere invalshoeken een kijkje in het unieke karakter van de club.

 
Deventer Werktalent en Ovimex zorgen voor goed (druk)werk

Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg. Zo ook de werkmakelaars van Deventer Werktalent. “Ze weten wat een werkgever nodigt heeft, qua personeel én begeleiding en zijn een perfecte tussenschakel tussen werkgevers en werkzoekenden. Hun vak- en mensenkennis zorgt voor een soepele samenwerking”, waardeert bedrijfsleider Roland Wolters de communicatieve kwaliteiten van de werkmakelaars van Deventer Werktalent.

Lees verder
 
HP Indigo Indichome

Op onze HP Indigo digitale drukpers is het mogelijk om PMS kleuren met een breder kleurbereik te drukken. Het omzetten van een PMS kleur naar een CMYK waarde geeft vaak een te grote afwijking van de PMS huisstijl kleur. 

Lees verder
 
Digitaal drukken met witte inkt

Uw communicatiemiddelen nóg opvallender en effectiever maken? Bekijk dan eens de mogelijkheden om met witte inkt te drukken op onze HP/Indigo machines. Momenteel is Ovimex één van de specialisten in Europa die over de vaardigheid beschikt om met witte inkt te drukken. Dat biedt unieke mogelijkheden om uw communicatiemiddelen te onderscheiden!

Lees verder
 
Speel mee met de Ovimex WK Pool 2014 en maak kans op mooie prijzen.

Op donderdag 12 juni gaat het WK Voetbal 2014 in Brazilië van start! Na het spelen van de kwalificatieronden is de loting inmiddels bekend. In Groep B treft het Nederlands Elftal vanaf vrijdag 13 juni Spanje, Australië en Chili.

Lees verder
 
Versterking T200 Inkjet Team bij Ovimex

Het succes van onze T200 HP Inkjet rotatiepers en concepten vraagt om uitbreiding binnen ons Inkjet team.

Lees verder
 
Uw boek ligt gegarandeerd vlak

Er is een duidelijke toename in productie full-color op de Ovimex T200 Inkjet pers. Meer kleur en zwaardere partijen (komt ook voor bij zw/w) betekenen dat het risico van ‘golven’ binnenwerk toeneemt.

Lees verder
 
Installatie HP 7600 gestart

Maandag 30 september zijn we begonnen met de voorbereidingen voor het plaatsen van een nieuwe digitale drukpers HP 7600. 

Lees verder
 
In-line perforeren, 2 up vouwen in high speed bij Ovimex

Snelheid is alles binnen ons productie proces, vandaar deze nieuwe vouwmachine met tal van mogelijkheden. Sneller is niet altijd beter, maar in dit geval toch zeker wel.

Lees verder
 
Ook in het nieuwe seizoen is Ovimex partner van de Deventer Schouwburg

Mede dankzij deze partnership kan de Deventer Schouwburg garant staan voor de veelkleurigheid en veelzijdigheid van de programmering. Overigens gaan ‘Kunst en Zaken’ tegenwoordig goed samen door één deur. Het één versterkt het ander en omgekeerd.

 
Ovimex partner van Go Ahead Eagles

Bij deze voetbalclub uit de eredivisie hangt nog altijd de echte voetbalsfeer. Een ‘Engels’ stadion midden in een woonwijk, traditionele clubkleuren en de geur van vers gemaaid gras. 

Lees verder
 
Ovimex investeert verder in het concept van digitaal drukken

Na de installatie van de Inkjet Rotatiepers HP T200 in 2012, zet Ovimex de volgende stap. Investeren en capaciteit vergrootten in de groep digitale drukpersen plano vellen formaat.

In september 2013 zal de HP 7600 6 kleuren pers worden geïnstalleerd. Gelijktijdig komt er een nieuwe krachtige server die de HP Indigo persen zal aansturen.

Lees verder
 
Ovimex doorbreekt grenzen met het drukken op 40 gram papier

Dundruk 40 gram is tot nu toe nog niet succesvol gedrukt in Inkjet, maar die grens is nu gepasseerd.

Lees verder
 
ISO 9001

Ovimex behaalt opnieuw het certificaat ISO 9001.

Lees verder
 
Elk kind een fiets

Iedereen herinnert zich nog wel de dag dat ze leerden fietsen. Na veel vallen en opstaan dan eindelijk dat moment, dat gevoel van onafhankelijkheid, zonder zijwieltjes. De fiets staat altijd klaar en brengt je waar je zijn moet, alleen of gezellig samen met je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenoten. Nederland is een fietsland en er is geen kind dat noodgedwongen kilometers moet lopen naar school. Of toch wel?

Lees verder
 
Restyle kantoor en receptie Ovimex

Door een grondige restyling van de entree en het kantoorgedeelte krijgt het pand van Ovimex een frisse eigentijdse uitstraling. Het hele project zal ongeveer 1 maand in beslag nemen. Op deze pagina kunt u de vorderingen volgen.

Lees verder
 
Schoenmakerij Flink blij met lege (schoenen)doos

Bij deze willen we onze dank uitspreken voor de uiterst professionele aanpak van ons verzoek aan Ovimex. We hadden het idee om online schoenreparaties te verzorgen en een exclusieve doos te laten ontwerpen om de gerepareerde schoenen te retourneren.

Lees verder
 
Hans Klunder 25 jaar in dienst bij Ovimex

Donderdag 21 maart was Hans Klunder 25 jaar in dienst bij Ovimex. Hans is een echte relatie man en zou het erg leuk vinden als u hem belt, sms't of een bericht via mail of Linkedin stuurt.

Mobiel: +31 651 310 288
E-mail: hans.klunder@ovimex.nl
Linkedin: nl.linkedin.com/in/klunderhans

Namens Ovimex feliciteren wij Hans met deze bijzondere prestatie en wensen hem nog vele succesvolle jaren bij Ovimex toe.

 
Kunststoffen

Ovimex heeft sinds kort haar assortiment uitgebreid. Wij combineren een compleet aanbod van diverse soorten kunststoffen met verschillende druktechnieken; In offset of digitaal drukken.

Lees verder
 
Als de beschikbare productietijd beperkt is

Ieder jaar in week 7 (februari) organiseert Trade Fair Organization BV (TFO) de Nederlandse Kerstpakketten Beurs voor samenstellers en wederverkopers in de kerstpakkettenbranche. Ieder jaar krijgen alle bezoekers van deze vakbeurs een beurscatalogus. Echter bij de productie van deze catalogus is tijd meestal de beperkende factor. Met de kerstdrukte van december en de beurs in februari blijft er effectief, maar weinig productietijd beschikbaar voor de catalogus. Voor een kwalitatief eindproduct was een slimme en efficiënte aanpak nodig. “Ik dacht gelijk aan de brandportal van Ovimex”, aldus Mandy Mekenkamp interim communicatie adviseur van TFO.

Lees verder
 
in de PERS: Inkjet is volwassen

Als een van de eersten in Europa kocht Ovimex een zware industriële inkjet rotatiepers van HP: de T200. Directeur Frank Dijkman stelt in zijn persbericht dat inkjet eindelijk volwassen is geworden. De kwaliteit en snelheid zijn van hoog niveau, zo stelt hij.

Lees verder
 
Ieder1 kiest voor Ovimex

Per 1 januari 2013 is Domined Vastgoedzorg volledig opgegaan in de moederorganisatie Woonbedrijf Ieder1. Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen.

Lees verder
 
Nieuwe outfit collega's productie Ovimex

De collega’s van de productie zijn in ‘het nieuw gestoken’. Strakke en vooral functionele werkkleding voor op de werkvloer.

Lees verder
 
Eindelijk gebeurt er iets in het boekenvak. Never waste a good crisis

Dalende omzetcijfers ten spijt is er geen enkele reden om te wanhopen over de toekomst van het boekenvak. Mensen lezen niet minder, ze lezen ánders, betoogt Mizzi van der Pluijm, directeur van uitgeverij Atlas Contact. Bron: de Volkskrant

Met de aanschaf van de HP T200 biedt Ovimex uitgevers de mogelijkheid om kleine oplages te drukken tegen aantrekkelijke prijzen. Dit is niet alleen interessant voor niet bestsellers maar kan ook interessant zijn om een extra (kleine) oplage te drukken nadat de beststeller zijn hoogtepunt heeft bereikt.

TIP: Informeer ook naar de mogeijkheden om boeken te personaliseren, wat is er nu leuker om een boek te krijgen waarin jij  de hoofdpersoon bent!

Lees verder
 
Ovimex bedrukt 70 grams mc met HP T200

Ovimex is er in geslaagd om te drukken op 70 grams MC met de HP T/200 Inkjet.

Lees verder
 
Ovimex is op zoek naar thuiswerkers

Heb je tijd over en wil je wat bijverdienen?

Lees verder
 
Digitale verjaardagskaart voor bedrijven

Voor 1 van de grootste verzekeraars van Nederland hebben we een tool ontwikkeld waarmee de jarigen van dat bedrijf een leuke persoonlijke kaart via de mail ontvangen. Managers zijn zelf in staat om een persoonlijke tekst toe te voegen en kunnen zelfs kiezen uit verschillende templates.

Lees verder
 
Ovimex EK Pool 2012, wat zeggen de deelnemers

Meer dan honderd deelnemers spelen mee met de Ovimex EK Pool, het zij bij Ovimex of bij een andere relatie die werkt met de Ovipool. Vlak voor de EK is het dan ook leuk om eens te zien wat de deelnemers zoal invullen. In de nieuwsbrief een klein statistisch overzicht. Wil jij ook meedoen ga dan naar: http://ovimex.ovipool.nl en maak kans op leuke prijzen! 

Lees verder
 
Speel mee met de interactieve en actuele Ovimex EK Pool 2012 en maak kans op schitterende prijzen

Net als voorgaande jaren heeft Ovimex voor zijn relaties weer een fantastische pool online geplaatst. Dit jaar nog intelligenter en met een aantal leuke vragen. Jij speelt toch ook mee?

Lees verder
 
Ovimex staat er gekleurd op.

 Een nieuwe vrachtwagen voor Ovimex, voorzien van onze kleurige huisstijl. Met deze DAF Vrachtwagen is er meer laadvermogen, dus efficienter vervoeren. En natuurlijk voldoet dit model van DAF aan de laatste milieu eisen.

 
Haarscherpe, nieuwe dimensie in digitaal drukken:

Ovimex installeert nieuwe HP T200 High-end Inkjet rotatiepers

Eind mei voegt Ovimex een nieuwe digitale pers toe aan haar toch al indrukwekkende aanbod aan drukwerkfaciliteiten: de nieuwste generatie High-end Inkjet rotatiepers van HP, de T200. Met de ingebruikname van de technologisch geavanceerde T200 maakt Ovimex een flinke sprong voorwaarts binnen het bestaande concept van digitaal drukken. De nieuwe, unieke machine biedt ongekende voordelen als het gaat om snelheid, drukkwaliteit en flexibiliteit. Tegen aanzienlijk lagere kosten.

Lees verder
 
De Warming up: Ovimex EK POOL 2012

Speel mee met de interactieve en actuele Ovimex EK Pool 2012 en maak kans op schitterende prijzen!

Lees verder
 
Ovimex ISO9001 gecertificeerd

Bij Ovimex streven we naar kwaliteit in alle opzichten. Sinds januari 2012 is Ovimex officieel ISO9001 gecertificeerd; een prachtige stap in de richting van structurele kwaliteitsverhoging. Daarmee voldoet Ovimex aan de strengste eisen die gelden in de branche. De certificering is het tastbare bewijs dat we voldoen aan alle internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Lees verder
 
Ovimex op de Beursvloer

In het kader van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen, heeft Ovimex op 1 november j.l. deelgenomen aan de 6e Deventer Beursvloer.

Lees verder
 
Grote bestanden versturen met Wetransfer

Grote bestanden versturen via e-mail leidt vaak tot problemen. Je mailbox raakt ‘verstopt’, kan de bestandsgrootte niet aan of je mag van je e-mailprovider maar een bijlage versturen van een bepaalde grootte. Voor de ontvanger kan het bovendien lastig zijn omdat het binnenhalen van een mailtje met grote bestanden vaak veel tijd kost.

Lees verder
 
Ovimex behaalt ISO 14001 milieucertificering
Ovimex heeft het ISO 14001 certificaat behaald. Dit betekent dat Ovimex al haar activiteiten, die eventueel schade kunnen toebrengen aan het milieu, op een goede manier beheerst. Hierdoor wordt de mogelijke schade aan het milieu tot een minimum beperkt. Met het proces dat tot deze certificering heeft geleid is de basis gelegd voor een verdere verduurzaming van de bedrijfsactiviteiten in de komende jaren
Lees verder
 
Ovimex lanceert nieuwe mobiele website
Deventer, 14 oktober 2011 - Ovimex.nl heeft een nieuwe mobiele website gelanceerd. Met de vernieuwde mobiele site richt Ovimex zijn blik nadrukkelijk op de toekomst.
Lees verder
 
Windenergie
Het Ovimex project ODT (Ovimex op weg naar een duurzame toekomst) is doorlopend in ontwikkeling. Zo ook het onderzoeken van duurzaam opgewekte energie. Met ingang van 1 januari 2012 hebben wij de keuze gemaakt voor windenergie. De meest duurzame energievorm die op dit moment beschikbaar is.
Lees verder
 
Midwives4mothers
Ovimex Deventer is al meer dan 40 jaar partner van de KNOV en daar zijn wij best trots op. Lange tijd werd het Tijdschrift voor Verloskundigen alleen in zwart gedrukt waarbij het omslag wel een ‘kleurtje’ kreeg. Met een oplaag van 3.900 ex. per maand op A4 formaat en geheel in full color staat het tijdschrift kwalitatief m.b.t. inhoud en uitvoering goed op de kaart.
Lees verder
 
Uniek concept: fotoproducten als opvallend premium

Voor elk moment van het jaar is het leuk om bijvoorbeeld fotoalbums, foto’s op canvas of posters van je eigen (vakantie)foto’s te kunnen bestellen. Zeker als de kwaliteit daarvan ook nog eens hoog is. Bij Ovimex kan het nu. Sterker nog: u heeft de mogelijkheid om eigen foto’s op een groot aantal producten te laten afdrukken zelfs als relatiegeschenk weggeven.

Lees verder
 
Sponsorovereenkomst Deventer Schouwburg en Ovimex officieel
Vrijdag 20 mei j.l. is de nieuwe seizoengids 2011 / 2012 van de Deventer Schouwburg gepresenteerd. Tijdens de jaarlijkse vriendenavond, met als special guest Karin Bloemen, ontving Frank Dijkman, directeur van Ovimex bv, op een ludieke wijze het eerste exemplaar van de jaarbrochure. Daarmee werd officieel de sponsorovereenkomst tussen Deventer Schouwburg en Ovimex bekrachtigd.
Lees verder
 
Go Ahead Eagles en Ovimex
Twee sterke teams uit Deventer met een rijke historie! Bij deze historische en karaktervolle voetbalclub uit de Jupiler League hangt nog altijd de échte voetbalsfeer. Een ‘Engels’ stadion midden in een woonwijk, traditionele clubkleuren en de geur van vers gemaaid gras… Toeschouwers zitten zo dicht op het veld dat het regelmatig spookt in De Adelaarshorst!
Lees verder
 
ODT Ovimex bekroond met certificaat
Het initiatief ‘Ovimex op weg naar een duurzame toekomst’ (ODT), gestart om duurzaamheid tot in alle details van het bedrijfsproces te realiseren, is bekroond met het certificaat ‘Duurzaam Inkoop Grafimedia’. Op 11 april jongstleden ontving Ovimex tijdens een feestelijke bijeenkomst het certificaat van de Stichting Certificatie Grafimedia Branche.
Lees verder
 
Snel gegevens digitaliseren. Digitale pen en papier!
Snel en makkelijk data vanuit het veld invoeren in uw systeem? Dan is het gebruik van digitale pen en papier dé oplossing! Met deze uiterst gebruiksvriendelijke tool voert u eenvoudig gegevens in. Bijvoorbeeld werkbonnen, zorgregistraties of inspectieformulieren. De data is direct realtime beschikbaar voor uw geautomatiseerde processen.
Lees verder
 
QR code module voor V-cards concept
Met het toevoegen van een QR code aan uw V-cards visitekaartjes gaat een wereld aan toepassingen voor u open. Voor Euromaster hebben we binnen het V-cards concept een nieuwe module ontwikkeld. Met behulp van deze module kan Euromaster elk visitekaartje voorzien van een unieke QR code. Dat biedt compleet nieuwe mogelijkheden.
Lees verder
 
Helden van Deventer
Op zaterdag 19 maart jl. verscheen ‘De helden van Deventer en omgeving’; een boek over het verhaal achter incidenten en hulpverleners, met foto’s van brandweerfotograaf Leo van ‘t Hul. De opbrengst van het boek gaat volledig naar het goede doel: Nationaal Fonds Kinderhulp. In het boek staan de verhalen beschreven uit de dagelijkse praktijk van hulpverleners. Ovimex leverde een bijdrage om het boek te realiseren.
Lees verder
 
Samen geven we duurzaamheid inhoud!
Bewust of onbewust worden we elke dag als ‘consument’ geconfronteerd met de wijze waarop we omgaan met het milieu. En met de vraag wat we letterlijk achterlaten voor de generaties na ons. Ik ervaar dat niet als een probleem dat anderen in de toekomst maar moeten oplossen. Ik zie het als een inspirerende uitdaging om er nu ook écht wat mee te doen. We hebben bij Ovimex de afgelopen jaren al veel gedaan aan het beheer en controle op afvalstromen.
Lees verder
 
Beeldpersonalisatie
Persoonlijke, één op één communicatie is natuurlijk het meest effectief. Ovimex kan u ondersteunen met technieken die uw direct marketing campagne precies die persoonlijke meerwaarde geven: beeldpersonalisatie…
Lees verder
 
Ovimex Brandportal: gebruiksvriendelijk en effectief
De brandportal wordt inmiddels door veel relaties van Ovimex effectief ingezet voor een breed scala aan van communicatie-uitingen.
Lees verder
 
Ovimex investeert in afwerking
Als flexibele, allround dienstverlener in printing solutions vinden we het belangrijk om continu te blijven investeren in zowel kwaliteit als capaciteit.
Lees verder
 
Optimale zichtbaarheid... Ovimex XXL en outdoor!
Onze visie? Totaaloplossingen bieden! Met XXL en outdoor voegt Ovimex nieuwe producten toe die passen binnen ons totaalconcept. Het zijn stuk voor stuk mogelijkheden die zorgen voor zichtbaarheid.
Lees verder
 
Ovimex in de hoofdrol
Drukwerk van hoge kwaliteit leveren is een kunst. Ovimex en de Deventer Schouwburg hebben elkaar dan ook gevonden. Alex Kuhne (directeur van de Deventer Schouwburg) is een man met passie en een duidelijk doel; de Schouwburg als podium voor Deventer en de regio.
Lees verder
 
Ovimex team uitgebreid
Ovimex groeit verder en heeft 3 nieuwe collega’s in het team opgenomen.
Lees verder
 
Duurzaam ondernemen
De belangstelling voor maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt toe in Nederland. Een groeiende bewustwording en de wil verantwoordelijkheid te nemen voor een steeds duurzamere invulling van de samenleving liggen daaraan ten grondslag. Ook voor Ovimex is MVO een punt van actieve aandacht. Onder de projectnaam ‘Ovimex op weg naar een duurzame toekomst’ (ODT) geven we daar een concrete invulling aan.
Lees verder
 
Nieuwe corporate brochure Ovimex online!
Als flexibele, allround dienstverlener in printing solutions vertellen we u graag over het uitgebreide dienstenpakket waarmee we uw communicatiemiddelen kleurrijk en effectief kunnen vervaardigen en afwerken. Maar we laten het u ook graag zien.
Lees verder
 
QR Codes als marketingtool
QR codes (Quick Response) zijn twee dimensionale barcodes die je met je mobiele telefoon kunt scannen. De code kan met eenvoudige software (gratis) worden omgezet in een tekst, SMS, een URL, visitekaartje of het bellen van een mobiel nummer.
Lees verder
 
Team Ovimex speelt mee op het Zilveren Molen Voetbal toernooi 2010
Het Zilveren Molentoernooi kent een lange historie. Het toernooi, opgezet en gesponsord door Buhrmann Ubbens papier uit Zutphen, het toernooi wordt al tientallen jaren gespeeld.
Lees verder
 
WK Pool 2010
Speel mee met de interactieve en actuele Ovimex WK Pool 2010 en maak kans op schitterende prijzen.
Lees verder
 
Digitaal drukken nu ook op kunststof
Bij Ovimex bieden we graag uitgebreide mogelijkheden in digitaal drukwerk. We voegen nu nóg een aantrekkelijke optie toe aan wat we al voor u konden realiseren: Het bedrukken van kunststof op onze digitale drukpersen!
Lees verder
 
Ovimex biedt voor Europa unieke mogelijkheid: digitaal drukken met witte inkt
Om uw communicatiemiddelen nóg opvallender en effectiever te maken kunnen we met onze HP/Indigo digitale machines nu ook drukken met een nieuwe witte inkt. Momenteel is Ovimex één van de specialisten in Europa die met witte inkt kan drukken. Dát biedt unieke mogelijkheden om te onderscheiden!
Lees verder
 
Ovimex winnaar Gouden POD Award BENELUX 2006
POD (Printing on Demand) is een concept wat bij Ovimex sinds 1997 wordt toegepast. Sinds 2003 werken wij met HP/Indigo digitale drukpersen. Het digitaal drukken in fullcolour en PMS kleuren vanaf de oplage 1 is mogelijk.
Lees verder
 
Installatie nieuwe Komori loopt voorspoedig
De verwachting is dat de eerste orders donderdag 5 januari gedrukt kunnen worden. Op de foto een tevreden installatieteam van Ovimex en Komori.
Lees verder
 
Mycalendar actie
De response voor deelname aan het samenstellen van een persoonlijke en unieke bureaukalender 2006 was een groot succes. Zelfs zo succesvol dat meerdere relaties het concept hebben vergenomen om hiermee medewerkers of relaties de mogelijkheid te bieden om een persoonlijke bureaukalender 2006 samen te stellen.
Lees verder
 
Slingeland Ziekenhuis Doetinchem kiest voor de Ovimex Folder Applicatie
Lees verder
 
Een nieuwe standaard in vellen offset
Lees verder
 
Nieuwe bestelbus
Lees verder
 
De HP Indigo press 5000
Lees verder
 
Richtlijn digitaal aanleveren
Lees verder
 
Magazijnplaatsen te huur
Lees verder
 
the Store
Lees verder
 
PDF Proevensysteem
Lees verder
 
« Terug