Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

RBT Brandportal

Het RBT heeft het Ovimex Brand Portal aangeschaft om de huisstijlen van de verschillende merken Zwolle, Ijsseldelta, Vechtdal en Waterreijk Weerribben Wieden goed in vast te leggen.

Doordat de huisstijlen in standaard Templates zijn vastgelegd kunnen medewerkers binnen die stramienen communicatiemiddelen zelfstandig opmaken. Een vormgever is dan niet meer nodig. Dat levert een besparing op in briefings- en afstemmingsuren tussen onze medewerkers en de vormgever en bespaart tevens de kosten van het inschakelen van de vormgever. De automatische verzending via de link van het High res bestand zorgt er bovendien voor dat de drukker alle informatie die hij nodig heeft op de juiste wijze krijgt aangeleverd. De gebruikersvriendelijkheid van het systeem maakt dat een korte instructie voldoende is om er actief mee aan de slag te gaan.

Jacqueline van Dinten
Directeur Zwolle Marketing

« Terug