Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Flexibel en betrokken

De samenwerking tussen Koninklijke Auping bv en Ovimex gaat al vele jaren terug. En tot op de dag vandaag levert Ovimex zowel (digitaal) drukwerk als maatwerk applicatieoplossingen.

Zo kunnen de dealers van Auping middels een persoonlijke inlogcode zelf advertenties samenstellen; op deze manier blijven de uitingen binnen de huisstijl van Auping, maar wel met een persoonlijke touch van de dealer. Ook de prijskaternen zijn volledig geautomatiseerd, een prijswijziging is snel door te voeren, en dankzij printing on demand heel flexibel gebleken.

“Ovimex is een organisatie die met z’n tijd meegaat in de ontwikkeling van technieken en apparatuur, maar voor ons van belang: vooral meedenkt in oplossingen. Ze zijn flexibel en betrokken bij de organisatie en dat waarderen wij enorm! “Aldus Marjan Reitsma, Communicatiemanager Auping

Marjan Reitsma
Communicatiemanager

« Terug