Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Daadkracht in techniek!

Hamer is een grote totaalaanbieder op het gebied van installatietechniek, met meer dan 400 medewerkers en vestigingen in Nederland en België. Hamer Installatietechniek was toe aan een nieuwe, multifunctionele website.

 Aan de ene kant moest de site op een no-nonsense en overzichtelijke manier de brede dienstverlening van Hamer belichten en aan de andere kant moest het een actueel en interactief communicatiemiddel worden voor communicatie met zowel de medewerkers van Hamer als met klanten en toeleveranciers.
Belangrijke voorwaarde was dat de site ondanks haar veelzijdigheid, die een complexe techniek vereist, toch door Hamer zelf onderhouden moest kunnen worden.

In Ovimex vond Hamer een partner die bij haar past, no-nonsense en daadkrachtig. Het eigen CMS van Ovimex bezit zoveel modules en functies dat het brede eisenpakket van Hamer moeiteloos ingevuld kon worden. Daarnaast is het Ovimex CMS zo simpel en intuïtief te beheren dat de keuze voor OVIMEX al snel gemaakt was.

In een periode van 3 maanden is de Hamer website gebouwd. In die periode is er een zeer intensieve samenwerking tussen Ovimex en Hamer geweest waar we met plezier op terug kijken. Alle eisen en wensen zijn perfect geïmplementeerd binnen het budget dat daarvoor overeengekomen was.
Ovimex heeft zowel technisch als qua samenwerking een hoogstandje afgeleverd. De Hamerslogan ‘Daadkracht in techniek’ past ook Ovimex!

Ralph Sturm
Extern communicatieadviseur

Zie ons ook in het portfolio: Website Hamer Installatie techniek

« Terug