Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Betrouwbare ziekenhuis-info

Het Deventer Ziekenhuis (DZ) was één van de eerste niet-academische ziekenhuizen met een eigen website. We vinden namelijk dat www.dz.nl "the place to be" moet zijn voor wie betrouwbare ziekenhuis-info wil. Maar toen we jaren geleden de collega zorgverleners vroegen om al hun patientenfolders online te zetten, was er best koudwatervrees. Inmiddels ziet iedereen het voordeel wel in van de juiste informatie op de juiste plek.

Ovimex heeft DZ vanaf het begin geholpen zijn droom waar te maken. Het bedrijf kwam met het voorstel om alle patienteninformatie op 1 plek te beheren en slim te koppelen aan het drukwerksysteem. Daarmee nam het ziekenhuis ook afscheid van een magazijn vol met verouderde prints. De voorraden gingen op nul, en vanaf datum x werd alles geprint of on-demand besteld. We zijn tevreden over Ovimex omdat het bedrijf meedenkt, zeer flexibel is en voor een schappelijke prijs snel werkt. De nieuwste technieken worden utistekende vertaald in praktische toepassingen.

Rob van Putten
Communicatieadviseur

Zie ons ook in het portfolio: Deventer Ziekenhuizen

« Terug