HP Indigo 12000

Bringing ideas to life

HP Indigo 12000

Naast de veelzijdige HP Indigo 30000 zijn wij ook in het bezit van een HP Indigo 12000. Deze veelzijdige machine print al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Posters, grote folders en boeken, POS-materiaal en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 12000. In deze printer is elk vel uniek, waardoor het personaliseren van drukwerk nu nog gemakkelijker is. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.

Techniek

De HP Indigo 12000 is in staat om 97% van alle pms-kleuren te benaderen. Zelfs witte inkt behoort tot de mogelijkheden. Het kleurengamma heeft altijd een kleur die jou aanspreekt of die gelijk is aan jouw huisstijl. Omdat je geen instelkosten betaalt, kun je ook snel en voordelig lage oplagen bestellen. Met de Indigo 12000 ben je altijd zeker van de beste kwaliteit digitaal drukwerk.

Ook handig om te weten. De HP Indigo 12000…

  • verwerkt papier/karton tot 450 micron
  • bevat synthetische substraten
  • drukt tot 7 kleuren (en bereikt daarmee 97% van alle pms-kleuren)

Toepassingen

De HP Indigo 12000 is een drukpers die wordt ingezet voor het digitaal afdrukken van commerciële toepassingen zoals posters, POS-materiaal, reclamewanden, mappen, grote boeken en folders en nog veel meer producten. Deze printer is geschikt voor alle brand communicatiemiddelen en DM-campagnes door middel van promotioneel drukwerk. Door de korte doorlooptijden is HP Indigo 12000 ideaal als je een last minute opdracht hebt.

Het voordeel van digitaal drukken is dat elk drukwervel uniek is. Elk volgende drukvel kan anders zijn in kleur, beeld en tekst. Daardoor is het super easy om je drukwerk te personaliseren. Door het ontbreken van instelkosten is de HP Indigo 12000 dé printer om lage oplagen te printen. Dat is vooral handig voor concepten, mockups, limited editions of andere acties waarvoor je een beperkt aantal exemplaren nodig hebt.

Een ander voordeel is dat je nooit met een overschot aan voorraad zit. Door een minimale oplage te drukken heb je thuis of op kantoor altijd een zero inventory. Ideaal, als je niet zoveel ruimte hebt. Daarnaast scheelt het een hoop tijd en geld als je altijd de juiste aantallen bij de hand hebt. En heb je meer nodig? Dan regelen we dat meteen voor je!

Contacten

Als marketeer ben je altijd op zoek naar dé manier om jouw merk op de beste manier in te zetten in de markt. De HP 12000 draagt zijn steentje bij als jij wil scoren met een flitsend magazine of opvallende poster. Op beurzen, evenementen, bij reclamebureaus of in winkels: voor elke toepassing hebben wij een passende drukwerkoplossing. Met ons ruime assortiment aan promotioneel drukwerk is het moeilijk om niet zichtbaar te zijn.

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Onze andere drukpersen

HP Indigo 30000

De HP Indigo 30000 is een multifunctionele printer die jouw drukwerk print met de mooiste kleuren en in de beste kwaliteit. Je kunt jouw product tot wel zeven keuren laten bedrukken. Zelfs witte inkt is mogelijk. Geschikt voor POS-materiaal, verpakkingen, verzenddozen en nog veel meer. De printer kan tot 610 micron verwerken, dus naast papier kun je ‘m ook karton of synthetische materialen voeren. Hap, slik, drukwerk klaar!

HP Inkjet T240

Met een snelheid van 152 meter per minuut produceert de Inkjet T240 razendsnel jouw drukwerk. De opvolger van de T200 is voorzien van een HP softwarepakket dat elk drukwerk uniek maakt. Scherpe teksten en afbeeldingen rollen probleemloos door deze vierkleurenprinter. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset en een constante kleurbelofte is dit een betrouwbare printer die jouw ontwerp op zijn best laat uitkomen.