Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Portfolio

Ovimex portfolio: Maatwerk in oplossingen
Van kalenders tot direct mail acties, van videoproducties tot page flip software,van productlabels tot huisstijlbewakingssysteem, van website tot catalogus al deze oplossingen voor onze klanten zijn maatwerk. Wij maken de koppeling tussen Print en ICT, daar ligt onze kracht.

Lees meer in ons Portfolio en doe inspiratie op voor uw eigen communicatiemiddelen.

Zoeken:
Ovimex VIP card actie
Relaties van Ovimex kregen in het kader van het 90-jarig bestaan een uitnodiging om gratis VIP cards te maken. VIP staat voor Very Interesting Profile, dit kaartje kan aan vrienden worden uitgedeeld zodat zij via Sociale media makkelijk contact kunnen maken. Lees verder »
 
Nieuwe strategie en nieuwe websites voor Mulder bedrijven
Na een uitgebreide strategische bezinning hebben de Mulder bedrijven bestaande uit Mulder Elektro, Mulder Beveiliging, Mulder Connect, Mulder Duurzaam en Mulder Systems zich herpositioneerd. Lees verder »
 
Ovimex drukt Baron Dragonder's Kleine Boek der Grote Twavonturen voor Kinderhulp:
Adellijke avonturenbaron en onverbeterlijke positivist Baron Dragonder beleeft waargebeurde sprookjes. Hij bevecht spoken en monsters, vindt rare machines uit en heeft vaak bijzondere ontmoetingen. Zijn avonturen legt hij vast op papier: gewoon zoals ze zijn en toch altijd met een vleugje magie en adellijke wijsheid tussen de regels door. Het is een vrolijke bundel van meer dan honderd pagina's die door Ovimex digitaal wordt gedrukt. Het opvallende boekje bevat 35 kleine (voorlees)verhaaltjes voor grote (én kleine) mensen. Uiteenlopende illustratoren maakten er bovendien kleurrijke tekeningen bij, die de Baron en zijn avonturen nóg meer tot leven brengen. Lees verder »
 
Atlas van de Belevingswereld
De Deventer grafisch ontwerper Jean Klare (1969) is maker van de Atlas van de Belevingswereld. Het is een atlas met denkbeeldige kaarten die niet het landschap van de aarde verbeelden, de wereld van het dagelijks bestaan in kaart brengen. Ovimex bouwde een Brandportal op maat waarmee mensen zelf hun kaarten kunnen maken. Een onorthodoxe toepassing van een bekend platform. Lees verder »
 
Nieuwe site voor Union Hechttechniek
Voor Union Hechttechniek uit Deventer ontwikkelde Ovimex een geheel nieuwe website op basis van het door Ovimex ontwikkelde OviCMS. Lees verder »
 
Pageflip: praktisch en overzichtelijk!
Online media bieden nieuwe mogelijkheden in aanvulling op het traditionele pakket communicatiemiddelen. Ook voor online communicatie kan Ovimex efficiënte oplossingen bieden. In samenwerking met het Deventer reclamestudio Breedbeeld hebben de IT-specialisten van Ovimex de corporate brochure van Humarbo Machinery omgezet naar pageflip. Lees verder »
 
XXL en Outdoor
In opdracht van Zeylmakers & Partners Reclame- Adviesbureau uit Apeldoorn heeft Ovimex begin december, 2 grote bannerdoeken met wandframes geproduceerd en geplaatst bij de firma Circulus. Eigenlijk kun je spreken over XXXXL Outdoor want elk doek heeft een formaat van maar liefst 14 meter breed en 6 meter hoog! Deze doeken bieden de opdrachtgever optimale zichtbaarheid. Lees verder »
 
Catalpa Kinderopvang kiest voor Brandportal Ovimex
Catalpa Kinderopvang, met meer dan 200 locaties de grootste aanbieder van kinderopvang in Nederland, startte begin 2011 met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. "Binnen de interne projectgroep was, na het vaststellen van de nieuwe huisstijl, al snel de wijze van uitrollen van de communicatiemiddelen bij alle locaties aan de orde" zo stelt Mandy Mekenkamp, freelance projectcoördinator bij Catalpa. Lees verder »
 
Countus Leaflets: snel en makkelijk online bestellen
Binnen de brandportal ontwikkelt Ovimex ICT voor Countus een module, waarmee de veelzijdige accountants eenvoudig leaflets kunnen bestellen. De ruim 20 vestigingen creëren hun eigen leaflets binnen de brandportal online. Een overzichtelijke en efficiënte manier om bij Ovimex leaflets te bestellen. Lees verder »
 
Nicovij en Ovimex: partnership in fulfillment en multimedia
Ook als het gaat om effectieve multimedia kan Ovimex u ondersteunen. Bijvoorbeeld met opvallende, professionele videoproducties. Voor Nicovij, een dynamische organisatie die de belangen van een groot aantal aangesloten ijzerwarenzaken en groothandelsondernemingen behartigt, verzorgt Ovimex elk kwartaal onder meer een videopresentatie voor het digitale videosysteem in de aangesloten winkels. Lees verder »
 
Online Pdf’s inkijken. Nieuwe Page Flip software!
Voor een grote verzekeringsmaatschappij heeft Ovimex een Page Flip project uitgevoerd. Van een Pdf-bestand maken we een online document, waarbij bezoekers door de ‘digitale brochure’ kunnen bladeren, in- en uitzoomen en overzichtelijk door het document kunnen navigeren door middel van thumbnails of bladwijzers. Lees verder »
 
Beeldpersonalisatie zorgt voor persoonlijke communicatie
Persoonlijke, één op één communicatie is natuurlijk het meest effectief. Ovimex kan u ondersteunen met technieken die uw direct marketing campagne precies die persoonlijke meerwaarde geven: beeldpersonalisatie… Lees verder »
 
Kleurrijke en functionele website CardXL
Voor CardXL ontwikkelde Ovimex een kleurrijke, functionele site waarop klanten snel en eenvoudig zelf hun kaarten kunnen maken en bestellen. Lees verder »
 
Leuke online attentie: RVS Gezinsplanner
Ook als het gaat om het uitvoeren van opvallende online acties, bijvoorbeeld met unieke gepersonaliseerde relatiegeschenken’, is Ovimex van toegevoegde waarde! Lees verder »
 
Digitaal drukken in 11 kleuren
U leest het goed, digitaal drukken in één drukgang met totaal 11 kleuren! Ovimex heeft een ‘digitale’ mijlpaal bereikt op 9 juni 2010. Lees verder »
 
Bureaukalenders: succesvolle actie!
Om onze klanten een extra service te bieden hebben we met succes een Ovimex-website ontwikkeld om een eigen bureaukalender te kunnen samenstellen. Een leuke actie die niet onopgemerkt is gebleven! Lees verder »
 
Scheurkalender: unieke uitdaging
De afdeling marketing van onze relatie UGCN wilde haar relaties een plezier doen met een unieke scheurkalender. Echt een uitdaging! Lees verder »
 
Diviande
Diviande is een marktgerichte onderneming met meer dan 24 jaar ervaring in het bewerken, exact portioneren en verpakken van hoogwaardig vlees, wild en gevogelte. Gevestigd in een modern geoutilleerd pand in Twello, waar met de nieuwste productie­apparatuur onder gecontroleerde richtlijnen geproduceerd wordt. Lees verder »
 
Direct mail actie Hotelketen
Een internationale hotelketen had het idee om voor haar frequente hotelgasten een persoonlijke voucher actie te starten. Lees verder »
 
Direct mail actie dealer netwerk
Voor een co-marketing campagne binnen een mondiale onderneming is het concept gelanceerd om dit te versturen met een pillow-bag. De content van een unieke brief, unieke brochure en als premium een klok maakten dat het thema ‘Tijd’ perfect kon worden gekoppeld aan het pillow-bag doosje. Lees verder »
 
Countus Brandportal
Voordat Countus gebruik ging maken van de door Ovimex ontwikkelde Brandportal werd al het drukwerk in grote oplage besteld bij een traditionele drukker. Lees verder »
 
Relatiemagazine D-Tales
Ovimex geeft tweemaal per jaar een eigen relatiemagazine uit, D-Tales. In 2005 werd een speciale editie aan Digitaal Drukwerk gewijd, om klanten te informeren over de mogelijkheden van digitaal printen en om informatie bij de klanten in te winnen. Lees verder »
 
Database publishing GAVO ventilatietechniek
Voor GAVO, leverancier van ventilatietechnologie en -onderdelen, drukte Ovimex elke drie jaar een nieuwe catalogus. Lees verder »
 
Website Hamer Installatie techniek
De nieuwe, multifunctionele website van Hamer installatietechniek is klaar. Het werd hoog tijd en nu is ie er dan ook echt! De nieuwe Hamer website. Lees verder »
 
Deventer Ziekenhuizen
Het Deventer Ziekenhuis heeft een nieuw pand en een nieuwe huisstijl. Dat vroeg om een aanpassing van de website aan de nieuwe stijl en de eisen van deze tijd. Ovimex ontwikkelde een nieuw template en diverse nieuwe modules waarmee het DZ haar klanten nog beter van dienst kan zijn. Lees verder »
 
« Terug