Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Visie

Informatie is de motor van de samenleving. Gedrukte media, Internet, digitale communicatie… Informatie bereikt ons elke dag in vele vormen en hoeveelheden. Zelf wilt u uiteraard ook communiceren. Zowel in gedrukte als in digitale vorm. De introductie van de nieuwe media biedt ongekende mogelijkheden. Maar wat is dan voor u de beste manier?

Crossmedia specialist
Ovimex heeft zich ontwikkeld van ambachtelijke drukker tot crossmedia specialist. We stroomlijnen de informatiestromen van onze klanten met advies, diensten en producten. Deskundig, creatief en oplossingsgericht. Onze kracht? Jarenlange ervaring, brede vakkennis en hightech mogelijkheden. Ovimex is een zakelijke dienstverlener die uw drukwerk meerwaarde geeft!

Meedenken op niveau
De medewerkers van Ovimex zijn oplossingsgerichte printing professionals. Het team combineert vakkennis en praktische ervaring met een flinke dosis creativiteit en flexibiliteit. Conceptdenkers, die snel op elk niveau met u kunnen meedenken en zorgen voor de beste resultaten. Snel en effectief.

Uitdagingen in drukwerk
De kracht van uw communicatie is afhankelijk van de vorm en inhoud. Bij Ovimex zorgen we dat de uitvoering van uw media naadloos aansluit bij uw communicatieve doelstellingen. Voor iedere uitdaging in drukwerk heeft Ovimex de juiste oplossing.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm

 

« Terug