Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Klant aan het woord

Betrouwbare ziekenhuis-info
Het Deventer Ziekenhuis (DZ) was één van de eerste niet-academische ziekenhuizen met een eigen website. We vinden namelijk dat www.dz.nl "the place to be" moet zijn voor wie betrouwbare ziekenhuis-info wil. Maar toen we jaren geleden de collega zorgverleners vroegen om al hun patientenfolders online te zetten, was er best koudwatervrees. Inmiddels ziet iedereen het voordeel wel in van de juiste informatie op de juiste plek. Lees verder »
RBT Brandportal
Het RBT heeft het Ovimex Brand Portal aangeschaft om de huisstijlen van de verschillende merken Zwolle, Ijsseldelta, Vechtdal en Waterreijk Weerribben Wieden goed in vast te leggen. Lees verder »
Daadkracht in techniek!
Hamer is een grote totaalaanbieder op het gebied van installatietechniek, met meer dan 400 medewerkers en vestigingen in Nederland en België. Hamer Installatietechniek was toe aan een nieuwe, multifunctionele website. Lees verder »
Flexibel en betrokken
De samenwerking tussen Koninklijke Auping bv en Ovimex gaat al vele jaren terug. En tot op de dag vandaag levert Ovimex zowel (digitaal) drukwerk als maatwerk applicatieoplossingen. Lees verder »
« Terug