Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Vakmanschap en Daadkracht

Ovimex heeft de grafische kennis, het drukwerk vakmanschap en de ICT technologie om uw communicatie te ondersteunen. Onze passie is het creëren van totaaloplossingen in ICT en Print.

Digitale daadkracht
Met Ovimex heeft u direct toegang tot een breed scala aan traditionele en nieuwe mediadragers. Ovimex zorgt voor de koppeling tussen Print en ICT. Dit begint met het digitaliseren van de data die de basis vormen voor uw communicatieve uitingen. Ovimex kan dat voor u realiseren, zodat de mogelijkheden om informatie op ieder moment doelgericht en gepersonaliseerd te verspreiden bijvoorbeeld via een direct mailing onbeperkt zijn.

Doelgroepgericht en persoonlijk
Het tijdperk van grote hoeveelheden ongeadresseerd drukwerk is voorbij. Communicatiemiddelen zijn het effectiefst als ze persoonlijk en gericht zijn. En vanzelfsprekend professioneel uitgevoerd en van hoge kwaliteit. Daarvoor heeft Ovimex zowel de expertise als de technische faciliteiten in huis.

Ovimex gaat nét even verder
Ovimex gaat verder dan het toepassen of combineren van ICT en Print. Van het ontwerpen en bewaken van uw huisstijl tot verschillende printmogelijkheden met de hoge kwaliteit offset en ICT tot en met de afwerking tot opslag & distributie: u kunt rekenen op Ovimex!

« Terug