Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Personaliseren

Printing on demand | Direct Mailing | Evenementencommunicatie | Visitekaartje | Huisstijlbewaking

Gepersonaliseerde communicatie
Doelgroepgerichte communicatie heeft de toekomst, vooral communicatie die toegesneden is op persoonlijke gegevens of voorkeuren is hierbij van belang. Uw klant wil zich aangesproken voelen. Ovimex maakt dat mogelijk met zowel beeldpersonalisatie als het personaliseren van teksten. Printing On Demand is het sleutelwoord. Ovimex is specialist in Printing On Demand technieken en heeft al twee maal de prestigieuze POD Award gewonnen. Dit is een onderscheiding voor het excellent toepassen van digitale druktechnieken.

Wat is Printing On Demand?
Printing On Demand biedt hoge kwaliteit drukwerkoplossingen op het moment dat u het nodig heeft. U kunt uw communicatiemiddelen snel en flexibel inzetten, wanneer u dat wenst. Voorraden aanhouden is niet nodig. Uw drukwerk is snel beschikbaar. De digitale druktechnieken van Ovimex maken dit mogelijk.

Welke mogelijkheden biedt Printing On Demand u?
Voor een opvallende en aansprekende Direct mail actie kunt u de naam van uw klant in een foto of beeld laten verwerken, persoonlijker kan niet. Of denk aan een gepersonaliseerd relatiegeschenk zoals bijvoorbeeld een gezinsplanner of op maat gemaakte bureaukalender. Ook uw personeelsmagazines of klantenmagazines kunt u personaliseren op basis van de aangegeven voorkeuren.

Heeft u zelf een idee en wilt u weten of Printing On Demand hier toegepast kan worden, neem dan contact op bel 0570-674 240 en maak een afspraak met een van onze Printing On Demand specialisten.

Gepersonaliseerde communicatie biedt u oplossingen bij:

Kijk voor Printing On Demand inspiratie ook eens bij ons Portfolio.

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
« Terug