Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

ICT & Print

Advertentieapplicatie | Beeldenbank | Brandportal | Direct Mail | Website | Huisstijlbewaking |

Multimediaal communiceren vraagt om communicatiemiddelen die ICT en Print slim met elkaar verbinden. Ovimex heeft kennis van beiden. Wij zijn in staat online en offline communicatie op elkaar af te stemmen en u oplossingen te bieden die uw marketing en communicatie meerwaarde bieden.

Personaliseren van beeld en tekst
Met de Ovimex Printing on Demand technieken koppelen wij uw personeels- of klantenbestand aan bijzondere printmogelijkheden. Hoe persoonlijk wilt u uw mailing maken? Hoeveel verschillende velden wilt u toevoegen als variabele aan uw mailing? U bepaalt en wij personaliseren. In iedere gewenste drukwerkoplage en wanneer u het nodig heeft.

Zelf drukwerk online opmaken en bestellen
Heeft u drukwerk nodig met wisselende content en wilt u deze content zelf aanpassen? Dat kan met de Ovimex Brandportal. Uw visitekaartjes, met wisselende teksten, brochures met wisselende adresgegevens en foto's van vestigingen of advertenties met een wisselende boodschap, dat maakt u zelf met de Ovimex Brandportal. Uw huisstijl blijft in tact, u hoeft geen grote voorraden aan te houden en bestelt wanneer u de huisstijldragers nodig heeft. In de beeldenbank slaat u de foto's op die u wilt gebruiken en u maakt zelf uw drukwerk op. Eenvoudig, flexibel en kosten besparend.

Wilt u meer weten over de koppeling van ICT en Print, bel dan 0570-674 240 en vraag naar de demonstratie van de Ovimex Brandportal.

De koppeling van ICT en Print treft u aan in de volgende Ovimex producten:

Bekijk hier ons Ovimex Beeldpersonalisatieboek digitaal. U kunt dit boek ook bestellen. Binnen enkele dagen wordt het u dan toegestuurd.

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
« Terug