Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Huisstijldrukwerk

Digitaal drukwerk | Offset drukwerk | Printing on Demand | Direct mail | Outdoorpromotie |

Maak nu kennis met het vakmanschap en de technologie van Ovimex om uw drukwerk geheel in uw huisstijl uit te voeren. Of het nu gaat om offset of digitaal drukwerk. Gepersonaliseerd of in heel grote oplagen, Ovimex biedt u de juiste oplossing. Op Ovimex kunt u 24 uur per dag rekenen.Onze vakkundige medewerkers zien het als een uitdaging u de beste oplossing te bieden en u te helpen bij uw huisstijlbewaking.

Uw gemak: digitaal aanleveren
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij u de mogelijkheid uw bestanden digitaal aan te leveren. Doordat wij werken volgens de ISO 12647 norm, kunt u altijd rekenen op een hoge en constante kwaliteit van uw drukwerk.

Wilt u ook een professionele partner die u haarscherp en kleurecht drukwerk levert? Neem dan contact op met Ovimex en bel 0570-674 240.

Wij bieden maatwerkoplossingen in:

Bekijk ook ons portfolio met drukwerkoplossingen ter inspiratie.

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
« Terug