Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Print & Finish

Offset drukwerk | Digitaal drukwerk | Direct mailing | Printing on Demand | Afwerking |

Ovimex biedt totaaloplossingen voor Print & Finish
U wilt drukwerk bestellen en vervolgens moet de voorraad daarvan worden bewaakt. Bovendien moet het op verschillende adressen worden afgeleverd met uw coderingen op de verpakking. Of u wilt uw directmailing direct verstuurd hebben? Dat alles maakt Ovimex mogelijk. Ook afwerking als rillen, vouwen, snijden en verpakken kan Ovimex voor u verzorgen. Van Print tot Finish zoals u het wenst.

Ovimex is het grafisch bedrijf met totaaloplossingen van visitekaartjes en brochures tot catalogi en gepersonaliseerde direct mailings.

Wilt u zelf ervaren hoe u van Print tot Finish uw drukwerk geheel kunt laten verzorgen door Ovimex?

Overtuig u zelf en neem contact op en vraag om een rondleiding, bel 0570-674 240 voor een verrassende kennismaking.

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
« Terug